Padelmailat.fi yhteistyöhön kahden suuren toimijan kanssa – RS Padel & Superdry osaksi Padelmailat.fi laajaa tuotevalikoimaa

Padelmailat.fi on solminut yhteistyön kahden erittäin laadukkaan ja arvostetun tuotetoimijan kanssa. RS Padel ja Superdry tuovat mukanaan ison määrän klassisuutta, sporttisuutta sekä tyylikkyyttä Padelmailat.fi verkkokauppaan. Tuotteet saapuvat verkkokauppaamme ja myymälöihimme tänä syksynä (jotain on jo tilattavissakin, esim. tämä todella suosittu naisten maila ?).

“RS Padel on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi Ruotsin myydyimmistä padelmerkeistä, eikä ole mitään syytä, ettei tämä sama tapahtuisi myös Suomessa. Skandinaavinen makumaailma on pitkälti sama meillä Suomessa kuin Ruotsissa. Täten tämä RS:n hyvin pelkistetty design tulee varmasti yllättämään suomalaiset positiivisesti. Myyntiä on jo aloiteltu Suomessa ja merkin tuotteet ovat saaneet paljon kehuja osakseen. RS Padelissa yhdistyy siis tyylikäs design, sekä korkea laatu. Nämä kaksi asiaa kun yhdistää, niin uskon että olemme oikealla tiellä”, toteaa RS Padelin Severi Hirvensalo. 

Padel kasvattaa edelleen hurjasti suosiotaan sukupuoleen ja ikään katsomatta, joten Padelmailat.fi haluaa tarjota kaikille padelharrastajille laajalla skaalalla oikeanlaisia välineitä padelin harrastamiseen.

“Superdryn erittäin laadukkaat, sekä tyylikkäät urheiluvaatteet soveltuvat erinomaisesti padeliin. Haluamme yhdessä Padelmailat.fi:n kanssa mahdollistaa padeharrastajille sporttisen tyylikkäitä, sekä lajinomaisia vaatteita. Superdryn nuorekas, mutta klassinen mallisto soveltuu kaikenikäisille harrastajille”, sanoo Superdryn Kari Zheng. 

Olemme todella innoissamme näistä uusista yhteistöistä haluttujen ja laadukkaiden tuotevalmistajien kanssa. Niiden myötä voimme palvella asiakkaitamme taas entistä paremmin.

Kannattaa olla lähikuukausina hököllä eli pitää silmät ja korvat auki uusien tuotteiden varalta! ? ?

Padelmailat.fi – Allu, Ellu & Hemu

Lue myös