Uutiset

Pohjois Suomen suurimmat padeltoimijat yhdistävät voimansa!

Padelkeskus ja Padelmailat.fi tarjoavat jatkossa Suomen mahdollisesti suurimman valikoiman padeltarvikkeita ja varusteita. Vuodenvaihteessa valmistuvaan Padelkeskukseen avattava Padelmailat.fi myymälä tulee olemaan niin valikoimaltaan kuin hinnaltaan erittäin asiakasystävällinen.

Kaikki suurimmat ja pienemmätkin padel merkit löytyvät nyt saman katon alta!

 ”Tämä on mielettömän hieno uutinen padelin harrastajille. Kivijalkamyymälästä on nyt mahdollista ostaa nettikaupan aggressiivisilla hinnoilla tuotteet suoraan hyllystä! Lisäksi Padelmailat.fi yrittäjät ovat myös paikallisia innokkaita padelin harrastajia! Yhdessä tulemme järjestämään upeita tapahtumia ja turnauksia. Erittäin hieno asia Oulun padel scenelle!” kertoo Padelkeskuksen toimitusjohtaja Ville Kostin.

”Verkkokauppamme laaja valikoima tulee nyt myös omaan yhteiseen myymälään kaikkien saataville. Tämä laajentaa palveluamme entisestään ja on hienoa olla mukana heti Padelkeskuksen avajaisista lähtien. Myymälästämme löytyy lähes kaikki tunnetut padelmerkit mm. Bullpadel, Adidas, Wilson, Head, Babolat jne. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja olemme varmoja että asiakkaat tulevat tykkäämään uudesta konseptistamme. Yhteistyö Padelkeskuksen kanssa vahvistaa myös paikallista vahvaa padelkulttuuria. Olemme tästä erittäin innoissamme!”, sanoo Padelmailat.fi:n Aleksi Savela.

Padel on kasvattanut suosiotaan merkittävästi kuluneen vuoden aikana. Uusilla ulkokentillä pelaajien määrä on nelinkertaistunut ja ilmojen kylmetessä ongelmaksi tulee muodostumaan pelipaikkojen vähyys. Oulun seudulla on tällä hetkellä ainoastaan kaksi padelin sisäkenttää.

Tähän kasvaneeseen tarpeeseen vastaa nopealla aikataululla valmistuva Padelkeskus. Yhteensä 15 padelkentän suunnitelmasta ensimmäiset 6 sisäkenttää valmistuvat jo heti vuodenvaihteessa Kempeleeseen, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Uusi rakennettava Padelkeskus tarjoaa pelaajilleen parhaimmat World Padel Tour tasoiset padelkentät. Padelkeskuksen toimitusjohtaja Ville Kostin kehuu valmistuvan hallin peräti 12 metrin harjakorkeutta upeaksi pelattavuudeltaan.

Lue lisää: www.padelkeskus.fi

Lue myös