- 40%
Adidas

ADIDAS METALBONE HARD

239,90

Adidas Metalbone Hard on Metalbone -sarjan uusin maila, jossa on kehitetty antamaan pelaajalle entistä enemmän tehoa lyönteihin.  Tehokkaat lyönnit mahdollistaa erittäin kompakti High Memory -ydin, joka myös erottaa Metalbone Hardin Metalbone 3.1:stä.

Timantin muotoisessa mailassa on pienempi sweet spot, joka tekee mailasta hieman vaikeammin pelattavan, mutta mahdollistaa samalla erittäin tehokkaat iskulyönnit. Metalbone Hard sopiikin erityisen hyvin kehittyneelle pelaajalle, joka haluaa nostaa hyökkäyspelinsä seuraavalle tasolle. Mailan pinta on valmistettu aluminoidusta hiilikuidusta, joka yhdessä Eva High Memory -ytimen kanssa antaa maksimaalisen tehon lyönteihin. Lyöntipinnassa on käytetty Octogonal Spin Blade -teknologiaa, joka antaa lisää purevuutta ja kierrettä pallolle.

Mailan kaulaan on asennettu painotusruuvit, joita säätämällä pystyt vaikuttamaan mailan painoon ja painopisteeseen. Näin voit mukauttaa mailan ominaisuudet oman makusi ja pelityylisi mukaan.  Painoa voi säätää 0-12g ja painopistettä tasapainoisesta kärkipainoiseksi. Mukana tulee säätöavain.

Taso:Pro, Harrastaja
Käyttäjäryhmä:
Materiaali:Hiilikuitu
Paino:345-360
Muoto:Timantti
Tasapaino:Korkea

Varastossa

  • Done Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!
  • Done Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Done Ilmainen palautus
  • Done Turvalliset maksutavat
Osasto: