- 24%
Babolat

BABOLAT AIR VIPER

188,90

Babolat Air Viper on monipuolinen ja laadukas padelmaila niin kilpa -kuin harrastepelaajalle. Kevyt, nopea ja virtaviivaisesti suunniteltu maila pääsee oikeuksiinsa erityisesti verkolla ja kulmissa. Tämä hybridimallinen maila onkin sopiva valinta pelaajalle, joka haluaa lyöntiinsä lisää vauhtia kontrollista tinkimättä. Ytimessä käytetyn X-EVA – teknologian myötä mailan kaksi jäykkää ulkokerrosta antaa räjähtävän vauhdin koviin pallo-osumiin ja pehmeä sisäkerros enemmän mukavuutta ja kontrollia pehmeisiin pallo-osumiin. Mailassa  käytetty 3D spin -teknologia mahdollistaa hyvät kierteet lyönteihin.

Mailaan integroitu Vibrasorb -teknologia vaimentaa mailaan tulevaa värähtelyä ja iskun voimakkuutta, jonka ansiosta käyttömukavuus kasvaa ja esimerkiksi tenniskyynärpään riski pienenee. Maila on valmistettu HPS-Technology-tekniikalla, jossa mailan aukot on mukautettu mailan muotoon ja sweet spotiin. Tämän ansiosta pelaaja saa lisää pitoa palloon sekä entistä enemmän irti mailasta vauhdin ja kontrollin muodossa.

Jokainen maila on käsitelty lämmöllä, jotta kehykseen saadaan erityinen kuvio. Babolat kutsuu sitä nimellä Smoke Effect, ja tuloksena on yksilöllinen ilme jokaisessa mailassa. Kevyen painonsa ansiosta maila on ollut suosittu myös naispelaajien keskuudessa.

Taso:Harrastaja, Pro
Käyttäjäryhmä:Miehet, Naiset
Materiaali:Hiilikuitu
Paino:355
Muoto:Pisara
Tasapaino:Normaali

Varasto loppu

  • Done Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!
  • Done Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Done Ilmainen palautus
  • Done Turvalliset maksutavat
Osasto: