- 10%
Bullpadel

BULLPADEL VERTEX 03 22

299,90

Bullpadel Vertex 03 on edistyneelle pelaajalle sopiva kilpatason maila. Vuoden -22 mallissa on uusi aerodynaaminen kehys sekä ”onteloita” mailan keskellä (Air React Channel), jotka saavat aikaan jäykän ja kevyen rakenteen. Nämä yhdessä tuottavat lyöntiin suuremman tehon ja nopeuden  Hiekkapaperimainen TopSpin -pinta sekä timanttimuoto antavat lisävoimaa lyönteihin ja samalla tuottavat maksimaalisen kierteen palloihin. 

Pelasitpa sitten oikeaa tai vasenta ruutua, niin maila sopii sinulle erinomaisesti. Hyvä esimerkki on maailmantähdet Juan Tello & Federico Chingotto, joiden pelityylit poikkeavat hyvin paljon toisistaan, mutta molemmilta löytyy kädestä Vertex 03 maila. 

Mailan ergonominen Hesacore-grippi vähentää tärinää ja näin ehkäisee kyynär- ja olkapäävaivoja. Lisäksi mailassa on tärinää vaimentava Vibradrive-toiminto, joka koostuu silikonimateriaalista koko kahvan pituudelta. Kevyestä alumiinista valmistettu Metalshield-kehäsuoja suojaa mailaa iskuilta ja jäljiltä. Mukana tulee myös termopehmusteella vuorattu mailakassi, joka suojaa mailaa iskuilta ja lämpötilaeroilta.

 

Taso:Pro
Käyttäjäryhmä:Miehet
Materiaali:Hiilikuitu
Paino:365-375
Muoto:Timantti
Tasapaino:Korkea

Varasto loppu

  • Done Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!
  • Done Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Done Ilmainen palautus
  • Done Turvalliset maksutavat
Osasto: